Annuleren

Retraite

Inspiratiedag rond scheppingskracht en weerstand

Aanvang:
zondag 30 oktober 2022 om 10:00
Einde:
zondag 30 oktober 2022 om 21:00
Organisator:
Sufi-Way Associated Programs
Contactpersoon:
Marjolein Mabelis
celebrant@sufiway.nl
Locatie:
Universel Murad Hassil
Kosten:
€80 (inclusief koffie, thee en 2 maaltijden; dit is het minimum bedrag; een grotere bijdrage wordt op prijs gesteld).
 
 
Het is intussen traditie geworden dat de celebranten van de Sufi Way elk najaar een programma verzorgen. We hebben telkens voor een thema gekozen en dat doen we dit jaar weer.
We leven duidelijk in een overgangstijd en er is veel gaande dat in de dualiteit terecht komt. Wat kunnen we vanuit onszelf in dit spanningsveld inbrengen? Hoe creŽren we eigenlijk? En wat zorgt ervoor dat onze creatiekracht vaak niet in een vrije flow kan komen.
Het thema van de inspiratiedag is Scheppingskracht en weerstand!
Net zoals bij de vorige inspiratiedagen willen we het thema vooraf bij jullie als deelnemers in de week leggen en jullie vragen voorleggen die het thema al levend zullen maken. De antwoorden plaatsen we op een besloten website (die alleen toegankelijk is voor deelnemers) waar we onze ideeŽn over het thema verder kunnen laten ontwikkelen. Dan creŽren we voor 30 oktober gezamenlijk een rijke spiegeling die tot een openbaring kan worden.
Jullie ontvangen na je opgave de vragen en aanvullende informatie. Geef je tijdig op zodat we deze dag niet voortijdig hoeven cancelen.

Inschrijving: Marjolein Mabelis (celebrant@sufiway.nl; 0616024473)
Je inschrijving is definitief als je het bedrag hebt overgemaakt naar NL86INGB0004895129 t.n.v. De Sufi Way.
Voor vragen: tot 1 september Marjolein Mabelis (celebrant@sufiway.nl) daarna Nadaly de Lege (celebrant@sufiway.nl; 0634681439 )
Meer informatie:
www.sufiway.nl
Agenda: