Annuleren

Retraite

Inspiratiedag rond De Geliefde

Aanvang:
zaterdag 18 november 2023 om 09:30
Einde:
zaterdag 18 november 2023 om 17:00
Organisator:
Sufi-Way Associated Programs
Contactpersoon:
Marjolein Mabelis
celebrant@sufiway.nl
Locatie:
Universel Murad Hassil
Kosten:
€70 (inclusief lunch, koffie en thee)
 
 
Soefi’s kunnen Het Leven, God, de Ene benoemen als de Geliefde en dat geeft meteen een essentie van het soefisme aan, namelijk dat het hart centraal staat. Het voelt alsof onze incarnatie als mens op aarde ons ook uit de eenheid heeft geworpen. Daar kunnen we aan lijden, alsof er een diep gemis is en ons echte thuis ergens anders is. In veel soefi poŽzie wordt dat gemis gekoppeld aan de Geliefde. Soms zijn we samen met de Geliefde, maar vaak ook niet.
Aan dit thema zijn ook sub-thema’s verbonden, zoals de vraag hoe we toch zo veel mogelijk kunnen aarden in dit bestaan, wat vervulling voor ons betekent, wat de creatieve kracht is die onder ons gemis verborgen ligt. Ook is een essentiŽle vraag hoe wij kunnen omgaan met de pijn van de onvolmaaktheid van het bestaan en de onvolmaaktheid van onszelf en de ander.
Zoals ook bij vorige inspiratiedagen willen we dit onderwerp al in de week leggen door deelnemers vooraf een paar vragen toe te sturen. De antwoorden worden vervolgens voor iedere deelnemer zichtbaar gemaakt op een besloten pagina. Zo creŽren we al een setting, gemeenschappelijke kennis en intimiteit om op de dag zelf echt de diepte in te kunnen gaan.
We zien er naar uit je (weer) te kunnen ontvangen in de Universel voor een dag van samenzijn, mystieke bedding en bewustwording.
Geef je ajb zo snel mogelijk op opdat we tijdig weten dat de dag door kan gaan.
Meld je aan via celebrant@sufiway.nl (voorkeur) of eventueel 06 1602 4473.
Doe dit ajb zo snel mogelijk opdat we tijdig weten of de dag door kan gaan.
Je aanmelding is definitief als je het bedrag hebt overgemaakt naar NL86INGB0004895129 t.n.v. De Sufi Way, ovv Ďinspiratiedag 2023’

De Celebranten,

Nadaly de Lege
Monika Rietveld
Marjolein Mabelis
Felix Erkelens
Meer informatie:
www.sufiway.nl
Agenda: