Annuleren

Retraite

Entering into Silence - a Sufi retreat in Morocco

Aanvang:
zaterdag 10 februari 2024 om 09:00
Einde:
woensdag 21 februari 2024 om 18:00
Organisator:
Sufi-Way Associated Programs
Contactpersoon:
Elmer Koole
0594549863 / 0503164875
elmerkoole@gmail.com
Locatie:
Buitenland
Kosten:
€1750,-
 
 
Ook in 2024 organiseert de Sufi Way weer een wandel en stilte retraite in de woestijn van Marokko. Deze wandelretraite biedt de kans om te ervaren hoe de uitgestrekte leegte en stilte van de woestijn ons verbindt met onze eigen innerlijke stilte. Als we de woestijn in gaan, worden we uitgenodigd om onze gehechtheden en bezigheden achter ons te laten. In de ruimte die daardoor ontstaat kunnen we de verstilling en openheid verwelkomen die onze oorspronkelijke aard is.
Er zal gewerkt worden met stille en gezongen meditaties en met avonden waarin we elkaar poëzie voordragen en verhalen vertellen. De retraite wordt gefaciliteerd door Karim Noverraz en Elmer Koole, senior retraiteleiders van de Sufi Way. De voertaal zal Engels zijn. Vertalingen in het Frans, Nederlands en Duits zullen beschikbaar zijn. Verder wordt de tocht in de woestijn geleid door Zineb, een professionele gids met een grondige kennis van de Marokkaanse woestijn. Ze zal een team van ervaren kameeldrijvers en ander personeel, zoals een kok, meenemen. De kamelen zullen onze bagage, ons eten en onze uitrusting zoals tenten dragen.
Meer informatie over het programma vind je in deze flyer: sufiway.nl/calendar/flyers/desert_retreat_2024_program.pdf ; voor inschrijven en praktische details: download de pdf met deze link: sufiway.nl/calendar/flyers/desert_retreat_2024.pdf.

Deze spirituele reis is een gezamenlijk project van de Sufi Way en Agence Désert et Montagne
Agenda: