Soefi Ruhaniat Nederland

Annuleren
Gemeente
Amsterdam
Land
Netherland
Contactpersoon
ZubinNur Westrik (Arnhem); Arjuna de Waal (Amsterd
Email
info @ruhaniat.nl
Telefoon
ZubinNur: 026-3890121; Arjuna: 06-54918184
Website
www.ruhaniat.nl
Beschrijving
Onder de naam Soefi Ruhaniat Nederland zijn een aantal leraren en leerlingen van Sufi Ruhaniat International in Nederland verenigd. Het programma voor de bijeenkomsten wordt gezamenlijk verzorgd.

In de bijeenkomsten werken we met de diverse oefeningen en inspiratiebronnen die onze traditie rijk is,passend bij het seizoen en het thema.

De Sufi Ruhaniat International (SRI) wortelt in de universele Soefi-traditie van Pir-o-Murshid Hazrat Inayat Khan en zijn leerling Pir-o-Murshid Samuel L. Lewis,vaak bekend als Murshid SAM. De opvolger van Murshid SAM was Pir Moineddin Jablonski. Sinds diens overlijden in 2001 staat de organisatie onder de spirituele leiding van Pir Shabda Kahn.

Het pad van het Hart, en de boodschap van Eenheid,Vrede & Verbondenheid die deze grondleggers en hun leerlingen beoefenen, vindt inmiddels navolging in de harten en levens van mensen over de hele wereld.

Uitgebreide informatie over de activiteiten en organisatie van Sufi Ruhaniat International is te vinden op www.ruhaniat.org.