Ocean

De Sufi Way

Selectie uit de teksten van Elias Amidon

2024 nr 10

De liefde die we voor elkaar voelen is direct verbonden met waar zij vandaan komt.

    FLITS van de week

De Sufi Way, de 'wijze van de soefi', is een hedendaagse uitdrukkingsvorm van een eeuwenoude spiritueel pad. In de loop van de eeuwen werd dit pad soms wijd uitgedragen als onderdeel van een bepaalde religie, dan weer raakte het ’ondergronds’ en was alleen nog bekend aan ingewijden.
Soefisme is geen godsdienst. Het is zelfs niet een duidelijk omschreven geloof. De kern van de wijze van de soefi is de ’innerlijke school’, een leerschool die gericht is op het eigen spiritueel ontwaken en op dienstbaarheid aan anderen. (Lees verder)

Nieuws

Agenda

24-5-2024 - 29-5-2024
Love’s Caravan

Retraite o.l.v. Pir Elias Amidon in de mooie Universel in de duinen bij de Noordzee. Iedereen is van harte welkom.
Gedurende 5 dagen wijden we ons aan de directe ervaring van liefde, dit mysterieuze geschenk dat ons verenigt met al het zijn. Gedurende onze tijd samen oefenen we ons te openen voor het bewust zijn in het huidige moment, de bron van liefde, mededogen, wijsheid en vreugde.
De retraite omvat periodes van meditatie, intense oefeningen, stilte, zang, muzikale meditaties, zelf-onderzoek, presentaties over het Open Pad, soefi-kosmologie en psychologie, poëzie, maar ook wandelingen in de duinen, nachtmeditaties en meer.

Deze retraite wordt gesponsord door de Sufi Way; je betaalt alleen de kosten voor de maaltijden, thee, koffie e.d. Omdat er bij de Soefitempel geen overnachtingsaccommodatie is zul je dit zelf moeten regelen.

Aanmelden en betalen (met iDeal of credit card) via deze pagina: buy.stripe.com/3cseYC0bl4vyfAI002

Belangrijk: boek je acomodatie nú. In de flyer sufiway.nl/swnl/flyers/2305_lodgings.pdf vind je een paar tips.

UPDATE: Het maximum aantal inschrijvingen is inmiddels bereikt; er is nu een wachtlijst. Meld je aan per email (zie boven)
Meer info...


donderdag 25 april 2024 - Katwijk
Muzikale meditatie (Zikr)
donderdag 16 mei 2024 - Bergen
Open Middagen Schoorl
vrijdag 24 mei 2024 - Katwijk
Love’s Caravan

Zie tekst hiernaast.
zaterdag 1 juni 2024 - Den Haag
Sama met Suzanne en Omar Inayat Khan
donderdag 13 juni 2024 - Bergen
Open Middagen Schoorl